Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

A Cazut Guvernul Dancila

A Cazut Guvernul Dancila

Moțiunea de cenzură a trecut! Au fost și colegi din psd care au trădat.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Oameni cu sampanie in strada. A fost vot secret, parlamentarii votand cu bile. Documentul a fost inițiat de partidele din opoziție și a fost semnat de parlamentari de la pnl.

Anunț De Ultimă Oră Al Vioricăi Dăncilă Vom Merge La Ccr Ce Se Intamplă Cu Guvernul In Următoarea Perioadă Impact
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/stiri/anunt-de-ultima-ora-al-vioricai-dancila-vom-merge-la-ccr-ce-se-intampla-cu-guvernul-in-urmatoarea-perioada-40362
Moțiunea de cenzură a trecut! De ce a fost inevitabil? Guvernul dăncilă a picat bit.ly/2m3c82v.

Pnl, pro romania, alde, usr si udmr au reusit sa adune un numar 238 de voturi impotriva cabinetului.

Stiri interne • pe 10.10.2019 la 15:30. Guvernul dăncilă a căzut prin moțiunea de vot depusă de pnl și trecută cu 238 de voturi pentru. Astăzi, 10 octombrie, programat votul moţiunii de cenzură a opoziţiei împotriva guvernului dăncilă.

Piața valutară nu a fost impresionată de căderea guvernului dăncilă, astfel că volatilitatea perechii euro/dolar a fost minimă. Dezbaterea moţiunii de cenzură în plenul camerelor reunite a început. Moțiunea de cenzură a trecut iar cabinetului dăncilă a căzut!

Guvernul Din Romania A Cazut Executivul Condus De Premierul Viorica Dancila A Fost Demis Dupa Ce Motiunea De Cenzura Inaintata De Opozitie A Fost Adoptata De Parlament Unul Dintre Deputati A Venit
vizitati articolul complet aici : https://protv.md/politic/guvernul-din-romania-a-cazut-executivul-condus-de-premierul-viorica-dancila-a-fost-demis-dupa-ce-motiunea-de-cenzura-inaintata-de-opozitie-a-fost-adoptata-de-parlament-unul-dintre-deputati-a-venit-in-carje-din-spital-ca-sa-si-dea-votul-video---2507024.html
A căzut guvernul dăncilă, actualitate, opinii. Moțiunea de cenzură a trecut iar cabinetului dăncilă a căzut! Moţiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi.

Senatorul de bihor cornel popa (stânga) votând la moţiune.

238 de voturi pro moțiune au fost, oficial, înregistrate din totalul celor 245 parlamentarii psd nu au votat. De ce a fost inevitabil? Moţiunea de cenzură a trecut în parlament cu 238 de voturi pentru.

A căzut guvernul dăncilă, actualitate, opinii. Stiri interne • pe 10.10.2019 la 15:30. Viorica dăncilă a făcut un apel către klaus iohannis.

Moţiunea De Cenzură A Trecut Guvernul Dăncilă A Căzut
vizitati articolul complet aici : https://renasterea.ro/motiunea-de-cenzura-a-trecut-guvernul-dancila-a-cazut/
Au fost 238 de voturi pentru motiune si doar 5 impotriva. Klaus iohannis, primele declaraţii după căderea guvernului dăncilă: Semnată de 237 de parlamentari, a fost votată astăzi în parlament.asta înseamnă, oficial, în urma celor 238 de voturi, că guvernul psd, condus de viorica dăncilă a fost înlăturat.

Moțiunea împotriva guvernului viorica dăncilă a trecut, după ce moțiunea de cenzură inițiată de pnl a fost votată de 238 de parlamentari.

Moţiune de cenzură a trecut. Moţiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi. 238 de voturi pro moțiune au fost, oficial, înregistrate din totalul celor 245 parlamentarii psd nu au votat.

Posting Komentar untuk "A Cazut Guvernul Dancila"