Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Zacusca De Legume Pentru Iarna

Zacusca De Legume Pentru Iarna. Anul trecut am făcut numai cu vinete. Cand vine frigul si tii post, atunci e 3. Legumele să fie pătrunse, dar nu fierte foarte tare. Zacusca se lasă la fiert pentru 2 ore la foc mic, iar spre final se adaugă foile de dafin, sare și piper după gust. Ardeii si vinetele se pot coace inainte si se adauga odata cu orezul, curatate si taiate cubulete sau rupte fasii, iar tocana va fi mai interesanta

Zacusca delicioasa pentru iarna din: Zacusca se lasă la fiert pentru 2 ore la foc mic, iar spre final se adaugă foile de dafin, sare și piper după gust. Zacusca de dovlecei pentru iarna, reteta simpla, veche, este extrem de fina, fara prajeala si mult ulei. Se coc vinetele si ardeii capia pe tabla incinsa sau direct pe ochiul aragazului, apoi se curata si se lasa sa se scurga. Legumele să fie pătrunse, dar nu fierte foarte tare.

Cum Se Face Zacusca Cele Mai Bune Rețete De Zacuscă De Casă Savori Urbane
Cum Se Face Zacusca Cele Mai Bune Rețete De Zacuscă De Casă Savori Urbane Source from : https://savoriurbane.com/cum-se-face-zacusca-cele-mai-bune-retete-de-zacusca-de-casa/
Ceapa se taie sozisori sau marunt. 2 kg roșii, 1 kg vinete, 1/2 kg dovlecei, 4 buc ardei kapia, 3 buc morcovi mari, 1/2 kg ceapă, 1 legătură pătrunjel verde, 1 legătură mărar verde, 2 căpățâni usturoi, după gust sare și piper, 300 ml ulei, 1 linguriță fulgi de ardei iuți. Serviți ghiveciul ca atare sau în calitate de gustare. Ardeii capia copti ii dau o aroma grozava, morcovii ii dau dulceata iar bulionul de casa ii confera o savoare de exceptie. Toate legumele se taie bucatele, ceapa se taie fideluta, cipercile se taie bucati mai mari, iar ciusca se taie pe jumatate.

În timpul iernii legumele delicioase și aromate sunt la mare căutare.

Va recomand si zacusca de vinete si zacusca de fasole. Reteta zacusca pentru iarna din carte de bucate, conserve si muraturi. Se poate face cu orice fel de peste; Alte retete de care poate ati auzit sau poate acum le vedeti pentru intaia oara. Morcovii se dau pe razatoarea mare.

Cand vine frigul si tii post, atunci e 3. Se face cu mai multe sau mai puține legume, în funcție de ce avem. Ghiveci de legume pentru iarnă. Vinete, ardei gras, ceapa, rosii, suc de rosii, morcovi, sare, piper, boia de ardei. Eu am preferat, de aceasta data, pestele in acest fel oasele se vor macera.

Retete Culinare Preparatedevis Ro Zacusca De Legume
Retete Culinare Preparatedevis Ro Zacusca De Legume Source from : https://www.preparatedevis.ro/search/label/Zacusca%20de%20legume
Da data asta, vom prepara un ghiveci de legume numai bun iarna, vom folosi acele legume pe care le pregătirea legumelor pentru ghiveci de legume iarnă. Zacusca poate fi facuta fie in sezon, adica toamna cand sunt legume din belsug si consumata proaspat facuta sau pusa in borcane, pe iarna la prastrare. Reteta zacusca pentru iarna din carte de bucate, conserve si muraturi. Acestea se prepară foarte simplu și rapid, unde mai pui că nu necesită a fi. Spanac la borcan pentru iarna, reteta simpla, ieftina, fara conservanti.

Reteta zacusca pentru iarna din carte de bucate, conserve si muraturi.

Zacusca poate fi facuta fie in sezon, adica toamna cand sunt legume din belsug si consumata proaspat facuta sau pusa in borcane, pe iarna la prastrare. Este delicioasa si contine foarte putin. Tocana de legume pentru iarna se poate face si cu orez. Eu am preferat, de aceasta data, pestele in acest fel oasele se vor macera. Se caleste ceapa in ulei 10 minute.

Zacusca poate fi facuta fie in sezon, adica toamna cand sunt legume din belsug si consumata proaspat facuta sau pusa in borcane, pe iarna la prastrare. Desi gasim aceste legume in supermarket tot timpul anului, preferam sa preparam zacusca, deoarece legumele de toamana sunt mult mai gustoase. Deși se folosesc cele mai obișnuite legume, în timpul pregătirii, gusturile legumelor se întrepătrund, formând un nou gust și o culoare aurie neobișnuită. La fel se pun leurda, stevia, urzicile, frunzele de sfecla, salata, macris. Anul trecut am făcut numai cu vinete.

Zacusca De Vinete Reteta Pentru Iarna Pas Cu Pas Laura Laurențiu
Zacusca De Vinete Reteta Pentru Iarna Pas Cu Pas Laura Laurențiu Source from : https://www.lauralaurentiu.ro/retete-culinare/conserve/zacusca-de-vinete.html
Retete zacusca si conserve de legume.zacusca si conserve de legume.retete de zacusca cu vinete, ghiveci de legume,zacusca de fasole. Serviți ghiveciul ca atare sau în calitate de gustare. Spalam morcovul, il curatam si il taiem rondele subtiri.vinetele lespalam si le taiem cuburi. Spanac la borcan pentru iarna, reteta simpla, ieftina, fara conservanti. In cele ce urmeaza facem o selectie cu cele mai bune conserve preparate.

In cele ce urmeaza facem o selectie cu cele mai bune conserve preparate.

Anul trecut am făcut numai cu vinete. 2 kg roșii, 1 kg vinete, 1/2 kg dovlecei, 4 buc ardei kapia, 3 buc morcovi mari, 1/2 kg ceapă, 1 legătură pătrunjel verde, 1 legătură mărar verde, 2 căpățâni usturoi, după gust sare și piper, 300 ml ulei, 1 linguriță fulgi de ardei iuți. Morcovii se dau pe razatoarea mare. Zacuscă este una dintre cele mai pregătite conserve de iarnă din cămara gospodinelor. E savuroasa, usor dulceaga astazi am sa dau toate secretele mele pentru reteta de zacusca de vinete pentru iarna.

Posting Komentar untuk "Zacusca De Legume Pentru Iarna"